Personal Bike Shopper

Wij helpen je bij het vinden van jouw droomfiets!

Vind jouw droomfiets met onze Personal Bike Shopper service!

Je hebt er lang over gedaan om van je oude vertrouwde fiets afstand te moeten doen, maar het wordt nu toch écht tijd voor een nieuwe fiets. Maar welke fiets past er nou goed bij jouw? Welke maat moet je eigenlijk hebben? Aero? Of toch endurance? Het selecteren van de ideale fiets die perfect bij jouw behoeften past, kan een ware puzzel zijn.

Gelukkig zijn wij er om je hier bij te helpen. Bij onze Personal Bike Shopper-service gaat het niet alleen om het vinden van een nieuwe fiets, maar om het ontdekken van de perfecte fiets die naadloos aansluit op jouw behoeften en comfort.

  Hoe werkt het?

  Zou het nou niet handig(er) zijn om eerst te weten waar jouw nieuwe fiets allemaal aan zou moeten voldoen, voordat je er één aanschaft? Wij denken van wel! 

  Lees hier hoe onze Personal Bike Shopper-service werkt:

  • Bike Fitting: We beginnen met een uitgebreide bike fitting sessie om een diepgaand inzicht te krijgen in jouw lichaamshouding en fysiologische eigenschappen tijdens het fietsen.
  • Gegevensgestuurde keuzes: Met de verzamelde gegevens gaan we aan de slag om een weloverwogen selectie van fietsmodellen te maken die perfect passen bij jouw lichaam en rijstijl.
  • Deskundig advies: Onze fietsadviseurs delen hun expertise om ervoor te zorgen dat je volledig vertrouwen hebt in je uiteindelijke beslissing.
  • Afstemming en optimalisatie: Nadat de ideale fiets is gekozen, passen we deze nauwkeurig aan om een perfecte fietshouding te garanderen.
  • Bonus!
   Jouw droomfiets gevonden? Ontvang bij aanschaf van jouw nieuwe fiets (bij ons) +/- 10% van de aankoopwaarde aan accessoires cadeau! 

  Ervaar het gemak en de precisie van onze Personal Bike Shopper-service. Begin met een persoonlijke bike fitting en ontdek de meest ideale fiets voor jou. Neem vandaag nog contact op met ons team om te beginnen!