Fiets Fysio

Fysiotherapeuten gespecialiseerd in de wielersport!

Ben je op zoek naar een fysio met verstand van fietsen?

Onze fysiotherapeuten hebben uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van wielrenners. We begrijpen de belasting en uitdagingen die het wielrennen met zich meebrengt voor het lichaam. Of je nu een fanatieke racer bent, een toerrijder of ergens daartussenin, onze gespecialiseerde behandelingen zijn gericht op het verbeteren van je prestaties, het voorkomen van blessures en het bevorderen van je algehele welzijn. En dat brengt voor jou een aantal voordelen met zich mee:

  • Gepersonaliseerde behandelingen: We passen onze behandelingen aan op basis van jouw individuele behoeften en doelen als wielrenner.
  • Blessurepreventie: Voorkom blessures en verminder het risico op overbelasting door middel van deskundige begeleiding.
  • Optimaal herstel: Als je al geblesseerd bent, helpen we je met herstel en zorgen we ervoor dat je zo snel en veilig mogelijk weer terug kunt op de fiets.
  • Trainingsadviezen: Onze fysiotherapeuten bieden niet alleen behandelingen, maar ook advies over houding, training en herstelmethoden.

Wil je meer weten over hoe onze gespecialiseerde fysiotherapeuten je kunnen ondersteunen? Bezoek onze pagina over Fysiotherapie Vital Motions voor meer informatie en om direct contact met ons op te nemen.