Sportvoeding

De beste sportvoeding bestel je hier met 10% korting!

Levenslang 10% korting op alle producten van Natusport via Bike Fitting Hoeksche Waard!

Als sporter kan je altijd extra energie gebruiken. Daarom is Vital Motions de samenwerking aangegaan met Natusport en kun je voordelig producten van Natusport kopen. Natusport biedt een ruim assortiment aan energierepen, -gels, isotone sportdrank en NZVT-sportsupplementen. Gebruik kortingscode vital10/ voor levenslang 10% korting op al je bestellingen!

  Bekijk hier de top producten van Natusport

  (Klik op de foto en jouw 10% kortingscode word direct toegepast)

   

  Energy Performance Gel

  De Energy Performance Gel is speciaal ontwikkeld om je lichaam razendsnel van energie te voorzien. De geconcentreerde Energy Performance Gel bevat een hoge dosis glucose, fructose en ook in een voor het lichaam meest efficiënte samenstelling aan verschillende soorten suikers. Je spieren krijgen hierdoor een energieboost zodat je direct weer verder kan. In meerdere smaken verkrijgbaar

   

  Energy Performance Gel - Caramel

  Isotonic Sportdrink

  Natusport Isotonic Sportdrank is gemaakt om koolhydraten en elektrolyten aan te vullen die verloren zijn gegaan tijdens de inspanning. Deze sportdrank bevat daarom meer elektrolyten (mineralen) dan die van de meeste andere merken, waardoor het heel effectief is. De lichte fruitsmaak zal je verrassen zonder je maag en andere delen van je spijsvertering onnodig te belasten.

   

  Energy Performance Gel - Caramel

  Natusport Creatine

  Natusport Creatine bestaat voor 100% uit creatine monohydraat. Creatine verbetert de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoog-intensieve oefeningen1. Ook ondersteunt het de spieropbouw en zorgt het voor meer kracht bij explosieve krachtsinspanningen1. Natusport Creatine bevat geen smaakstoffen en is daarom gemakkelijk toe te voegen aan je favoriete drank of shake.

   

  Energy Performance Gel - Caramel

  Natusport Instant Energy Bar

  Iedere sporter kent het gevoel dat het lichaam snel wat extra energie kan gebruiken. Wij van Natusport hebben met een aantal bekende topsporters samen gezeten en zijn met een bijzondere reep gekomen: de Instant Energy Bar. We hebben verschillende ingrediënten met een hoge energiewaarde samen gebracht. Deze bestaan uit een mix van noten (amandel en cashew) gecombineerd met sinaasappel.

  Deze reep bevat snelle suikers uit verschillende bronnen, zoals onder andere fruit. Dit zorgt ervoor dat het lichaam voorzien wordt van energie en dan ook nog eens op een verantwoordelijke manier. Omdat wij weten dat jij als sporter het maximale van je lichaam vraagt hebben wij ervoor gekozen extra ketonen toe te voegen: Raspberry Ketones bestaat uit erg geconcentreerde frambozen.

   

  Energy Performance Gel - Caramel